Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Rozentovas pamatskola
Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
Vispārējā izglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība, Arodizglītība, Ēdināšanas pakalpojumi, serviss, Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, Koka izstrādājumu izgatavošana
Bērnu un jauniešu centri
Zemītes sākumskola
Zemītes pils, Zemītes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3135
Vispārējā izglītība
Gaiķu pamatskola
Gaiķu pamatskola, Vecgaiķi, Gaiķu pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3873
Vispārējā izglītība
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks
Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061 kandavasziluks.lv
Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Kokneses mūzikas skola
Lāčplēša iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
Mūzikas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Kokneses pamatskola - attīstības centrs
Bormaņi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
Vispārējā izglītība
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Kandavas Reģionālā pamatskola
Kandavas Reģionālā pamatskola
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
back to top