Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Nīgrandes pagasta Kalnu pamatskola
Kalnu iela 4, Kalni, Nīgrandes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3898
Dienesta viesnīcas, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība, Pamatizglītība, Vispārējā izglītība, Valsts aizsardzības programma
Rīgas 4. speciālā internātpamatskola
Tirzas iela 2, Rīga, Latvija, LV-1024
Vispārējā izglītība, Arodizglītība, Profesionālā izglītība
Latgales Industriālais tehnikums
Jātnieku iela 87, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65446296 dbt@dbt.lv dbt.lv
Profesionālā izglītība, Dienesta viesnīcas, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija, Arhitektūra, Interjera dizains, Metālapstrāde - izglītība, Autotransports, Būvdarbi
Rozentovas pamatskola
Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
Vispārējā izglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība, Arodizglītība, Ēdināšanas pakalpojumi, serviss, Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, Koka izstrādājumu izgatavošana
Ārstniecība, Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, Ārstnieciskā masāža, Podoloģija, Sociālā aprūpe, Sociālā rehabilitācija, Koledžas, Augstākā izglītība
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Ivgolova, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
Profesionālā izglītība, Daiļamatniecība, Kokamatniecība, Tekstildizains, Amatu izglītība
Kandavas Reģionālā pamatskola
Talsu iela 18A, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Vispārējā izglītība, Speciālā izglītība, Izglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē
Kurzemes cietokšņa muzejs ZantēMuzeja ekspozīcija saistoši stāsta par pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem. Brīvdabas ekspozīcijā var apskatīt ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
back to top