Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola
Miera iela 57, Daugavpils, Latvija, LV-5404
Profesionālā izglītība, Ēdināšanas pakalpojumi, serviss, Restorānu pakalpojumu speciālists, Viesnīcu pakalpojumu speciālists, Konditors, Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs , Tūristu grupas pavadonis
Bērnu un jauniešu centri
Zemītes sākumskola
Zemītes pils, Zemītes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3135
Vispārējā izglītība
Irlavas pamatskola
Irlavas skola, Irlava, Irlavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3137
Vispārējā izglītība
Kandavas Bērnu un jaunatnes sporta skola
Skolas iela 12, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Profesionālā izglītība
Kandavas Mākslas un mūzikas skola
Sabiles iela 12, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Mākslas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks
Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061 kandavasziluks.lv
Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienībaSmiltenes tehnikuma Alsviķujā struktūrvienībā var apgūt šādas profesijas: šuvējs, pavārs, pavāra palīgs, galdnieks, apavu labotājs, datoroperators, aprūpētājs, būvstrādnieks. Dienesta viesnīca. Ēdnīcas pakalpojumi. Individuālā sociālās rehabilitācijas programma. Logopēda un zīmju valodas tulka pakalpojumi.
Malnavas koledža
Malnavas koledžaMalnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža šobrīd īsteno studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība un profesionālās vidējās izglītības programmas Banku zinības un finanses, Lauksaimniecība un Autotransports.
Rīgas Lastādijas pamatskola
Rīgas Lastādijas pamatskolaSkola realizē vispārējās pamatizglītības programmas krievu un latviešu valodā. Skola nodrošina iespēju izglītojamajiem darba dienās uzturēties internātā. Skolā ir plašs interešu izglītības klāsts.
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
back to top