Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Kandavas Deju skola
Lielā iela 28, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Deju skolas
Pirts skola, SIA, pirts
Jāņa Asara iela 5 - 133, Rīga, Latvija, LV-1009
Pirtnieku pakalpojumi, Pirtslietas, Pirts skolas
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola
Skolas iela 10, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Vispārējā izglītība
Kandavas Mākslas un mūzikas skola
Sabiles iela 12, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Mākslas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Vānes sākumskola
Prātnieki, Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3131
Vispārējā izglītība
Malnavas koledža Izglītības programmu īstenošanas vieta Višķi
Višķi, Višķu pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
Viesnīcas, Profesionālā izglītība, Lauksaimniecība, Lauksaimniecības tehnika, Autotransports, Vides aizsardzība
Irlavas pamatskola
Irlavas skola, Irlava, Irlavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3137
Vispārējā izglītība
Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"
Daugavpils Universitātes aģentūra Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas: māszinības, ārstniecība, sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija un divas arodizglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
back to top