Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Vidus prospekts 38, Jūrmala, Latvija, LV-2010
Ārstniecība, Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, Koledžas, Biomedicīnas laborants, Estētiskā kosmetoloģija, Ārstnieciskā masāža, Radiologa asistents, Sociālā aprūpe, Sociālā rehabilitācija, Podoloģija, Augstākā izglītība
Rīgas Lastādijas pamatskola
Latgales iela 178, Rīga, Latvija, LV-1019
Pamatizglītība, Intrešu pulciņi bērniem, Internātskolas
Vaiņodes vidusskola
Avotu iela 4, Vaiņode, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3435
Interešu izglītība, Pamatizglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība, Vispārējā izglītība, Vispārējā vidējā izglītība
Kandavas Reģionālā pamatskola
Talsu iela 18A, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Vispārējā izglītība, Speciālā izglītība, Izglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība
Rīgas 4. speciālā internātpamatskola
Tirzas iela 2, Rīga, Latvija, LV-1024
Vispārējā izglītība, Arodizglītība, Profesionālā izglītība
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Braila iela 24, Rīga, Latvija, LV-1024
Vispārējā vidējā izglītība, Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība, Sociālā aprūpe, palīdzība, Speciālā izglītība
Permanent Master
Dārzaugļu iela 1 - 110, Rīga, Latvija, LV-1012
Permanentais make-up
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžaLatvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (LU RMK) ir valsts akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde. Koledžā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"
Daugavpils Universitātes aģentūra Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas: māszinības, ārstniecība, sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija un divas arodizglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.
back to top