Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Jaunjelgavas vidusskola
Uzvaras iela 1, Jaunjelgava, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5134
(+371) 65133690 miliga63@inbox.lv
Vispārējā izglītība
Ogres tehnikums, profesionālās izglītības kompotences centrs
Aizupes, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65024254 ovt@ovt.lv
Profesionālā izglītība
Krustpils pamatskola
Madonas iela 48, Jēkabpils, Latvija, LV-5202
(+371) 65223936 Kps48@inbox.lv
Vispārējā izglītība
Arvīda Žilinska Jēkabpils mūzikas skola
Brīvības iela 198, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 65231512 jekmuzskola@demvar.lv
Mūzikas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Madonas pilsētas vidusskola
Valdemāra bulvāris 6, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64807547 vidusskola@madona.lv
Vispārējā izglītība
Tukuma 3. pamatskola
Lielā iela 18, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63122477 3.pamatskola@tukums.lv
Vispārējā izglītība
Vispārējā izglītība
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Latgales Industriālais tehnikums
Latgales Industriālais tehnikumsDaugavpils Būvniecības tehnikums ir lielākā būvniecības mācību iestādeLatgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, pamatizglītības programmas ar pedagoģisko korekciju, tālākizglītības un pilnveides programmas.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
back to top