Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara iela 5, Rīga, Latvija, LV-1009

Juridiskais nosaukums : Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža, Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Reģistrācijas numurs : 90000809720
Juridiskā adrese : Jāņa Asara iela 5, Rīga, LV-1009
Pārvaldības iestāde : Rīgas Stradiņa universitāte
Reģistrācijas numurs : 90000013771
Juridiskā adrese : Dzirciema iela 16, Rīga, LV-1007
56.955452 24.151344

Kvalifikācija – masieris

Masieris ir ārstniecības persona, kas novērtē pacienta veselības stāvokli, izvērtē pacientam nozīmētās masāžas indikācijas un kontrindikācijas, izvēlas atbilstošāko masāžas veidu un veic ārstniecisko masāžu, tādējādi veicinot pacienta veselības, funkcionālā stāvokļa, dzīves kvalitātes un labsajūtas uzlabošanu un atjaunošanu.

  • Valsts apmaksātas budžeta vietas: 5
  • Studiju ilgums: 2 gadi
  • Studiju grafiks: pilna laika klātienes studijas dienas nodaļā
  • Studiju maksa: 1250 EUR gadā
  • Nepieciešamā iepriekšējā izglītība: vidējā izglītība
  • Iegūstamais grāds un kvalifikācija: sekmīgi absolvējot studiju programmu, tiek iegūts 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības diploms un kvalifikācija “Masieris”, kas atbilst ceturtajam profesionālās kvalifikācijas līmenim

Tālākizglītības iespējas:

  • Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas fakultātē
Darba iespējas:
  • skaistumkopšanas salonos
  • veselības centros
  • sporta klubos 
  • ārstniecības iestādēs un rehabilitācijas centros
  • var strādāt patstāvīgi un uzsākt savu biznesu

Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Aktieru Amtmaņu muzejs - Zvanītāju Bukas
Aktieru Amtmaņu muzejs - Zvanītāju BukasKāzu izklaides “Skroderdienas Silmačos” gaisotnē, lomu sižeta rotaļas jaunāko klašu skolēniem, dzejas lasījumi, muzeja ekspozīcijas, ģimenes istaba, Alfreda Amtmaņa Briedīša radošo darbu istaba, A. Amtmaņa Briedīša prēmijas laureātu istaba, izstāžu zāle, mākslas, lietišķās mākslas izstādes.
Smiltenes tehnikums
Smiltenes tehnikumsPie mums vari apgūt šādas profesijas: celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis, ceļu būvtehniķis, automehāniķis, ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, hidrobūvju būvtehniķis, grāmatvedis, pavārs, konditors, veterinārārsta asistents, lopkopības tehniķis. Tā var būt arī tavas izaugsmes un karjeras skola.
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
back to top