Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Līderis, mācību un konsultāciju centrs, Jelgavas birojs

Lielā iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3001
56.650475 23.718403

Valodu apmācība pieaugušajiem


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Līderis, mācību un konsultāciju centrs, Jelgavas birojs
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"
Daugavpils Universitātes aģentūra Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas: māszinības, ārstniecība, sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija un divas arodizglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.
Malnavas koledža
Malnavas koledžaMalnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža šobrīd īsteno studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība un profesionālās vidējās izglītības programmas Banku zinības un finanses, Lauksaimniecība un Autotransports.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskolaProfesionālā izglītība : ēdināšanas pakalpojumi, kvalifikācija pavārs Restorānu pakalpojumu speciālists Viesnīcu pakalpojumu speciālists Konditors Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs Tūristu grupas pavadonis
back to top