Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Malnavas koledža Izglītības programmu īstenošanas vieta Višķi

Višķi, Višķu pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
56.064125 26.760345

Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Malnavas koledža Izglītības programmu īstenošanas vieta Višķi
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Smiltenes tehnikums
Smiltenes tehnikumsPie mums vari apgūt šādas profesijas: celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis, ceļu būvtehniķis, automehāniķis, ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, hidrobūvju būvtehniķis, grāmatvedis, pavārs, konditors, veterinārārsta asistents, lopkopības tehniķis. Tā var būt arī tavas izaugsmes un karjeras skola.
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Pirts skola, SIA, pirts
Pirts skola, SIA, pirtsPirts Skola, akreditēta izglītības iestāde, kur var apgūt pirtnieka un pirts meistara profesiju
back to top