Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Malnavas koledža

Malnava, Malnavas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5750

Juridiskais nosaukums : Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes aģentūra "Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Malnavas koledža", Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Reģistrācijas numurs : 90000019505
Pārvaldības iestāde : Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Reģistrācijas numurs : 90000041898
Juridiskā adrese : Lielā iela 2, Jelgava, LV-3001
56.773235 27.724848

Autoatslēdznieks


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Malnavas koledža
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
Kandavas Reģionālā pamatskola
Kandavas Reģionālā pamatskola
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžaLatvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (LU RMK) ir valsts akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde. Koledžā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
back to top