Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Kandavas Reģionālā pamatskola
Talsu iela 18A, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
Vispārējā izglītība, Speciālā izglītība, Izglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Braila iela 24, Rīga, Latvija, LV-1024
Vispārējā vidējā izglītība, Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība, Sociālā aprūpe, palīdzība, Speciālā izglītība
Vaiņodes vidusskola
Avotu iela 4, Vaiņode, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3435
Interešu izglītība, Pamatizglītība, Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība, Vispārējā izglītība, Vispārējā vidējā izglītība
Rīgas Lastādijas pamatskola
Latgales iela 178, Rīga, Latvija, LV-1019
Pamatizglītība, Intrešu pulciņi bērniem, Internātskolas
Rēzeknes tehnikums
Varoņu iela 11a, Rēzekne, Latvija, LV-4604
Profesionālā izglītība, Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Koka izstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Pārtikas produktu tehnoloģija, Ēdināšanas pakalpojumi, serviss, Programmēšana
Rīgas 4. speciālā internātpamatskola
Tirzas iela 2, Rīga, Latvija, LV-1024
Vispārējā izglītība, Arodizglītība, Profesionālā izglītība
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Permanent Master
Permanent  MasterPermanent-master. Permanentais meikaps. Kosmētika profesionāļiem. Mikropigmentācija lūpām, plakstiņiem, uzacīm.
back to top