Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Burtu pasaulīte, pirmsskolas izglītības iestāde

Bruņinieku iela 12 - 20, Rīga, Latvija, LV-1001
  • (+371) 20005885
  • (+371) 67316566
56.958103 24.127552

Primsskolas personības veidošana


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Burtu pasaulīte, pirmsskolas izglītības iestāde
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskolaProfesionālā izglītība : ēdināšanas pakalpojumi, kvalifikācija pavārs Restorānu pakalpojumu speciālists Viesnīcu pakalpojumu speciālists Konditors Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs Tūristu grupas pavadonis
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Pamūšas pamatskola
Pamūšas pamatskolaSkola nodrošina: profesionālu, atsaucīgu, radošu, saprotošu pedagoģisko personālu, interesantus pasākumus skolā un ārpus skolas, valsts apmaksātu, garšīgu 4 x ēdināšanu, iespēju dzīvot skolas internātā no pirmdienas līdz piektdienai, profesionālu medicīnisko aprūpi skolā, skolēni no 1.-9.klasei un Arodklašu skolēni saņem 100% ceļa izdevumu kompensāciju.
back to top