Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Pirts skola, SIA, pirts

Jāņa Asara iela 5 - 133, Rīga, Latvija, LV-1009

Juridiskais nosaukums : Pirts skola, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603041538
56.955505 24.151314

Kursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas

Pirts skola piedāvā jebkuram interesentam apmeklēt vieslektoru seminārus un meistarklases par kuriem sīkāka informācija būs pieejama Pirts Skolas mājas lapā laikus pirms konkrētā notikuma. Mūsu pieredzē ir tādu semināru rīkošana, kurus lasa rīkstnieks un dziednieks Viktors Kocēns, zāļu sieva Līga Reitere un Su-Džok meistars Viktors Djundiks. Drīzumā gaidāmi vēl vairāki interesanti semināri, kurus varēs apmeklēt ikviens. Tuvākais seminārs: „Mūzika cilvēka resursu papildināšanā” 10:00-16:00 J.Asara ielā 5, 133.kabinets Semināru vada mūzikas skolotāja, psihoterapeite Mirdza Liepiņa. Nav noslēpums, ka mūzika, skaņa, ritms un balss ir nozīmīgi mūsu jūtu izpausmes instrumenti, tāpat arī tie ir instrumenti ar kuriem ir iespējams atraisīt jūtas un emocijas. Skaņas radīšanas un klausīšanās ietekme uz cilvēka ķermeni un prātu ir ļoti būtiska un interesanta norise, kam piemīt dziedinošs efekts. Tas ir arī sevis izziņas process, kas paver iespēju sadzirdēt pašiem sevi. Mūzikas terapija, savukārt, ir viena no mākslu terapijas specializācijām, kas ieņem aizvien stabilāku vietu veselības aprūpes nozarē. Mirdza Liepiņa apguvusi mūzikas skolotāja profesiju, ieguvusi psihologa izglītību, izglītojusies arī psihodinamiskajā psihoterapijā un šobrīd apgūst mūzikas terapijas specializāciju Rīgas Stradiņa universitātē. Seminārā aplūkojamās tēmas: • Mūzikas terapijas veidi, skaņu terapija • Mūzikas terapija Latvijā • Mūziku raksturojošās iezīmes • Skaniskās vides nozīme un ietekme prenatālajā periodā un vēlāk • Ūdens un skaņa • Mūzika - emociju rosināšana, atspoguļošana • Mūzikas terapeitiskās iedarbības veidi • Praktiska iepazīšanās ar receptīvās un interaktīvās mūzikas terapijas metodēm Dalība seminārā jāpiesaka iepriekš, sūtot pieteikumu uz e-pastu info@pirtsskola.lv, vai zvanot 29467936 (Ina Krūze) Dalības maksa 8ls Pirts skolas audzēkņiem un absolventiem 30% atlaide Var maksāt ar pārskaitījumu vai semināra norises vietā Rekvizīti pārskaitījumam: SIA „Pirts skola”, „Krastalīči”, Jaunsvirlaukas pag., Jelgavas nov. Reģ. Nr. LV 43603041538 AS SEB banka Konts: LV54 UNLA 0050 015226066

Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Pirts skola, SIA, pirts
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienībaSmiltenes tehnikuma Alsviķujā struktūrvienībā var apgūt šādas profesijas: šuvējs, pavārs, pavāra palīgs, galdnieks, apavu labotājs, datoroperators, aprūpētājs, būvstrādnieks. Dienesta viesnīca. Ēdnīcas pakalpojumi. Individuālā sociālās rehabilitācijas programma. Logopēda un zīmju valodas tulka pakalpojumi.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas mājas- Auči, muzejs
Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas mājas- Auči, muzejsOzolnieku novada Sidrabenes pagastā, pašā Lielupes krastā atrodas J.Čakstes dzimtas mājas "Auči" - vieta, kas glabā mūsu pirmā prezidenta piemiņu. Ēka celta 20.gadsimta 30.gados, kopš 1995. gada atkal pieder Čakstes dzimtai.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
back to top