Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Tibetan Healing Center, SIA, mācību centrs

Cielaviņu iela 17, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164

Juridiskais nosaukums : TIBETAN HEALING CENTER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003888899
Juridiskā adrese : Cielaviņu iela 17, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu novads, LV-2164
57.032116 24.31967

Indijas joga


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Tibetan Healing Center, SIA, mācību centrs
Kandavas Reģionālā pamatskola
Kandavas Reģionālā pamatskola
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienībaSmiltenes tehnikuma Alsviķujā struktūrvienībā var apgūt šādas profesijas: šuvējs, pavārs, pavāra palīgs, galdnieks, apavu labotājs, datoroperators, aprūpētājs, būvstrādnieks. Dienesta viesnīca. Ēdnīcas pakalpojumi. Individuālā sociālās rehabilitācijas programma. Logopēda un zīmju valodas tulka pakalpojumi.
Malnavas koledža
Malnavas koledžaMalnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža šobrīd īsteno studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība un profesionālās vidējās izglītības programmas Banku zinības un finanses, Lauksaimniecība un Autotransports.
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
back to top