Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Limbažu novada ģimnāzija
Rīgas iela 30, Limbaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 64070795 gimnazija@limbazi.lv
Vispārējā izglītība
Ķekavas vidusskola
Gaismas iela 9, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
Vispārējā izglītība
Lutriņu pamatskola
Skolas iela 1, Lutriņi, Lutriņu pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3861
Vispārējā izglītība
Skrundas pamatskola
Liepājas iela 12, Skrunda, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3326
Vispārējā izglītība
Kuldīgas pamatskola
Ventspils iela 16, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 63322001 kuldigaspamsk@inbox.lv
Vispārējā izglītība
Dobeles Kristīgā pamatskola
Dainu iela 8, Dobele, Dobeles novads, Latvija, LV-3701
Vispārējā izglītība
Vidzemes jūrmalas mūzikas un mākslas skola
Ostas iela 15, Zvejniekciems, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2161
Mūzikas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ikvienam interesentam piedāvā plašu profesionālās izglītības programmu loku. Pie mums Tu vari iegūt profesionālo izglītību gan pēc pamatskolas, gan arī pēc vidusskolas.
Malnavas koledža
Malnavas koledžaMalnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža šobrīd īsteno studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība un profesionālās vidējās izglītības programmas Banku zinības un finanses, Lauksaimniecība un Autotransports.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas mājas- Auči, muzejs
Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas mājas- Auči, muzejsOzolnieku novada Sidrabenes pagastā, pašā Lielupes krastā atrodas J.Čakstes dzimtas mājas "Auči" - vieta, kas glabā mūsu pirmā prezidenta piemiņu. Ēka celta 20.gadsimta 30.gados, kopš 1995. gada atkal pieder Čakstes dzimtai.
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
back to top