Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Viļānu vidusskola
Rēzeknes iela 1a, Viļāni, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4650
Vispārējā izglītība
Vecauce, pirmsskolas izglītības iestāde
Lielauces iela 30, Vecauce, Vecauces pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
Pirmsskolas izglītības iestādes
Rēzeknes internātpamatskola - attīstības centrs
Varslavāna iela 5, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64622658 logopeduskola@rezekne.lv
Vispārējā izglītība
Dekšāres pamatskola
Nākotnes iela 2, Dekšāres, Dekšāres pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4614
(+371) 64640146 deksaruskola@inbox.lv
Vispārējā izglītība
Jaunmārupes pamatskola
Mazcenu aleja 4a, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2166
(+371) 67933594 jmsk@inbox.lv
Vispārējā izglītība
Vālodzīte, pirmsskolas izglītības iestāde
Ance, Ances pagasts, Ventspils novads, Latvija
(+371) 63694484 una.teibe@inbox.lv
Pirmsskolas izglītības iestādes
Alūksnes speciālā pirmsskolas izglītības iestāde Cālis
Lielā Ezera iela 7, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 64322143 calis@aluksne.lv
Speciālā izglītība
Smiltenes tehnikums
Smiltenes tehnikumsPie mums vari apgūt šādas profesijas: celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis, ceļu būvtehniķis, automehāniķis, ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, hidrobūvju būvtehniķis, grāmatvedis, pavārs, konditors, veterinārārsta asistents, lopkopības tehniķis. Tā var būt arī tavas izaugsmes un karjeras skola.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Latgales Industriālais tehnikums
Latgales Industriālais tehnikumsDaugavpils Būvniecības tehnikums ir lielākā būvniecības mācību iestādeLatgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, pamatizglītības programmas ar pedagoģisko korekciju, tālākizglītības un pilnveides programmas.
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē
Kurzemes cietokšņa muzejs ZantēMuzeja ekspozīcija saistoši stāsta par pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem. Brīvdabas ekspozīcijā var apskatīt ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.
back to top