Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Krotes Kronvalda Ata pamatskola
Krote, Bunkas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3444
Vispārējā izglītība
Zīļuks, pirmsskolas izglītības iestāde
Skautu iela 1a, Jelgava, Latvija, LV-3004
Pirmsskolas izglītības iestādes
Biznesa augstskolas "Turība" Liepājas filiāle
Rīgas iela 50, Liepāja, Latvija, LV-3401
Augstākā izglītība
Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skola
Pilskalna iela 26, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901
(+371) 63922852 sporta.skola@bauska.lv
Sporta skolas
Lubānas vidusskola
Krasta iela 6, Lubāna, Madonas novads, Latvija, LV-4830
(+371) 64860863 lubana.skola@lubana.lv
Vispārējā izglītība
Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola
Ausekļa iela 11/15, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63422330 info@lmmdv.edu.lv
Mūzikas skolas, Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Lazdonas pamatskola
Lazdona, Lazdonas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4824
Vispārējā izglītība
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ikvienam interesentam piedāvā plašu profesionālās izglītības programmu loku. Pie mums Tu vari iegūt profesionālo izglītību gan pēc pamatskolas, gan arī pēc vidusskolas.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs/ feldšeris, skaistumkopšanas speciālists (kosmetoloģijā), masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē
Kurzemes cietokšņa muzejs ZantēMuzeja ekspozīcija saistoši stāsta par pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem. Brīvdabas ekspozīcijā var apskatīt ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
back to top