Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Stāķu pamatskola
Stāķi, Stradu pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4417
(+371) 64497253 staki@gulbene.lv
Vispārējā izglītība
Jelgavas 2. pamatskola
Sarmas iela 2, Jelgava, Latvija, LV-3001
Vispārējā izglītība
Bērzgales pirmsskolas izglītības iestāde
Rītupes iela 40, Bērzgales pagasts, Rēzeknes novads, Latvija
Vispārējā izglītība
Patnis, privātā vidusskola
Ūbeļu iela 16, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 27877275 daina.kajina@patnis.lv
Vispārējā izglītība
Pīlādzītis, pirmsskolas izglītības iestāde
Ausmas iela 5, Auce, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
Pirmsskolas izglītības iestādes
Līvānu Bērnu un jaunatnes sporta skola
Rīgas iela 101, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 65342200 lbjss@livani.lv
Sporta skolas
Kalnciema pirmsskolas izglītības iestāde Mārīte
Draudzības iela 15, Kalnciems, Jelgavas novads, Latvija, LV-3016
(+371) 63069516 marite@jelgavasnovads.lv
Pirmsskolas izglītības iestādes
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Smiltenes tehnikums
Smiltenes tehnikumsPie mums vari apgūt šādas profesijas: celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis, ceļu būvtehniķis, automehāniķis, ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, hidrobūvju būvtehniķis, grāmatvedis, pavārs, konditors, veterinārārsta asistents, lopkopības tehniķis. Tā var būt arī tavas izaugsmes un karjeras skola.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Rīgas Lastādijas pamatskola
Rīgas Lastādijas pamatskolaSkola realizē vispārējās pamatizglītības programmas krievu un latviešu valodā. Skola nodrošina iespēju izglītojamajiem darba dienās uzturēties internātā. Skolā ir plašs interešu izglītības klāsts.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Zeltiņu vēstures krātuve
Zeltiņu vēstures krātuveBijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve (muzejs). Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas. Nostāsti nelīdzēs – šī vieta jāredz pašam.
back to top