Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs, pirmsskolas izglītības iestāde

Juglas iela 5/3, Rīga, Latvija, LV-1024

Juridiskais nosaukums : Rīgas valstspilsētas pašvaldība
Reģistrācijas numurs : 90011524360
Juridiskā adrese : Rātslaukums 1, Rīga
56.985836 24.241442

Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar redzes traucējumiem (21015111)

Iestādei ir izstrādātas un licenzētās „Speciālas pamatizglītības programmas izglītojamiem ar redzes traucējumiem” kodi 21015111 un 21015121 ar mērķi : veikt redzes korekciju, nostiprināt bērnu veselību, veicināt vispusīgo garīgo, fizisko un sociālo attīstību, sagatavot pamatizglītības uzsākšanai vispārizglītojošā vai Strazdmuižas skolā. Šo mērķi realizē iestādes pedagogu kolektīvs, kura visiem darbiniekiem ir augstākā pedagoģiskā pirmsskolas izglītība.


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs, pirmsskolas izglītības iestāde
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē
Kurzemes cietokšņa muzejs ZantēMuzeja ekspozīcija saistoši stāsta par pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem. Brīvdabas ekspozīcijā var apskatīt ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskolaProfesionālā izglītība : ēdināšanas pakalpojumi, kvalifikācija pavārs Restorānu pakalpojumu speciālists Viesnīcu pakalpojumu speciālists Konditors Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs Tūristu grupas pavadonis
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžaLatvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (LU RMK) ir valsts akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde. Koledžā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.
back to top