Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Malnavas koledža

Malnava, Malnavas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5750

Juridiskais nosaukums : Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes aģentūra "Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Malnavas koledža", Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Reģistrācijas numurs : 90000019505
Pārvaldības iestāde : Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Reģistrācijas numurs : 90000041898
Juridiskā adrese : Lielā iela 2, Jelgava, LV-3001
56.773235 27.724848

Dārzkopis


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Malnavas koledža
Jelgavas Tehnikums
Jelgavas TehnikumsJelgavas tehnikums piedāvā apgūt vidējo profesionālo izglītību 11 profesijās, kuras ir pielāgotas katra jaunieša interesēm un talantiem. No autotransporta līdz būvniecībai, no viesmīlības līdz IT tehnoloģijām – šeit ikviens var atrast sev piemērotāko virzienu karjeras ceļā.
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ikvienam interesentam piedāvā plašu profesionālās izglītības programmu loku. Pie mums Tu vari iegūt profesionālo izglītību gan pēc pamatskolas, gan arī pēc vidusskolas.
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē
Kurzemes cietokšņa muzejs ZantēMuzeja ekspozīcija saistoši stāsta par pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem. Brīvdabas ekspozīcijā var apskatīt ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
back to top