Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules iela 6/8, Daugavpils, Latvija, LV-5401

Juridiskais nosaukums : Mākslu izglītības kompetences centrs "Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola Saules skola", Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Reģistrācijas numurs : 90000064918
Pārvaldības iestāde : Daugavpils valstspilsētas pašvaldība
Reģistrācijas numurs : 90000077325
Juridiskā adrese : Krišjāņa Valdemāra iela 1, Daugavpils, LV-5401
55.867992 26.51269

Koka izstrādājumu dizains

Profesionālās vidējās izglītības programma (kods 35 214 05 1), īstenošanas ilgums – 4 gadi,

uzņem audzēkņus ar pabeigtu pamatizglītību

Profesionālās vidējās izglītības programma (kods 35B 214 05 1), īstenošanas ilgums – 2 gadi,
uzņem audzēkņus ar pabeigtu vidējo izglītību

Iegūstamā kvalifikācija:

Koka izstrādājumu dizaina speciālists,
3.profesionālās kvalifikācijas līmenis

Koka izstrādājumu dizaina speciālists ir nodarbināts koka izstrādājumu projektēšanas jomā. Sadarbībā ar citiem speciālistiem plāno un izstrādā vizuāli un tehnoloģiski sakārtotus un pamatotus koka izstrādājumus vai to daļas, kā arī atsevišķu elementu projektus ar estētiskās vērtības pazīmēm; piedalās projekta izpildes organizēšanā un sagatavošanā.

Koka izstrādājumu dizaina speciālists ir ieguvis paaugstinātu teorētisko sagatavotību un profesionālo meistarību, kas dod iespēju veikt izpildāmā darba projektēšanu, plānošanu, organizēšanu un realizāciju konkrētā projekta robežās un savas kompetences ietvaros.

Koka izstrādājumu dizaina speciālists var būt citu speciālistu vadībā nodarbināta persona, pašnodarbināta persona, var veikt individuālo uzņēmējdarbību; var strādāt kā atbildīgais par koka izstrādājumu dizaina darbu izgatavošanu mēbeļu dizainā, izstrādāt dizaina paraugus, atlasīt izmantojamos materiālus.

https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-volans.jpg
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-rotallieta.jpg
Koka mašīna
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-rekonstruktors.jpghttps://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-olas.jpg
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-masina.jpg
Koka tanks
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-cilnis.jpg
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-gredzeni.jpg
Koka gredzeni
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-kresls.jpg
Koka soliņš
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-2.jpg
Koka ģērbonis
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-gerbonis.jpg
Koka ģerbonis
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-blodas.jpg
Koka trauki, bļodiņas
https://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-lampa.jpghttps://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians-lampas.jpghttps://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/koka-izstradajumu-dizians--lampa-volans.jpghttps://viss.lv/dati/daugavpils_dizaina_un_makslas_vidusskola_saules_skola/rekonstruktors-koka-izstradajumu-dizians-2.jpg

Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžaKoledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību. Māszinības, ārstniecība, ārstnieciskā masāža, farmācija, zobārstniecība, bērnu aprūpe.
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"
Daugavpils Universitātes aģentūra Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas: māszinības, ārstniecība, sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija un divas arodizglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.
Permanent Master
Permanent  MasterPermanent-master. Permanentais meikaps. Kosmētika profesionāļiem. Mikropigmentācija lūpām, plakstiņiem, uzacīm.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
back to top