Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Kandavas Mākslas un mūzikas skola

Sabiles iela 12, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120

Juridiskais nosaukums : Tukuma novada pašvaldība
Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs : 90000050975
Juridsikā adrese : Talsu iela 4, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Struktūrvienības nosaukums : Kandavas Mākslas un mūzikas skola, Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Struktūrvienības reģistrācijas numurs : 40900019857
Struktūrvienības adrese : Sabiles iela 12, Kandava, Tukuma nov., LV-3120

Bankas konti :
  • AS "SEB banka" UNLALV2X LV36UNLA0050005218803
  • AS "Swedbank" HABALV22 LV17HABA0001402040731
  • AS "Citadele Banka" PARXLV22 LV58PARX0001396060003
57.035519 22.771128

Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Kandavas Mākslas un mūzikas skola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolaVispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados. Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu. Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas. Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
Rīgas Lastādijas pamatskola
Rīgas Lastādijas pamatskolaSkola realizē vispārējās pamatizglītības programmas krievu un latviešu valodā. Skola nodrošina iespēju izglītojamajiem darba dienās uzturēties internātā. Skolā ir plašs interešu izglītības klāsts.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienībaSmiltenes tehnikuma Alsviķujā struktūrvienībā var apgūt šādas profesijas: šuvējs, pavārs, pavāra palīgs, galdnieks, apavu labotājs, datoroperators, aprūpētājs, būvstrādnieks. Dienesta viesnīca. Ēdnīcas pakalpojumi. Individuālā sociālās rehabilitācijas programma. Logopēda un zīmju valodas tulka pakalpojumi.
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžaLatvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītās profesijas veselības un sociālās aprūpes nozarēs, 2 vai 3 studiju gadu laikā pilna laika klātienes studijās ir iespēja iegūt kvalifikāciju: ārsta palīgs, skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā, masieris, biomedicīnas laborants, radiologa asistents, podologs, sociālais aprūpētājs, sociālais rehabilitētājs. Studijas par valsts budžeta līdzekļiem un maksas programmas.
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija
Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmijaLatvijas Republikas valsts augstākās izglītības un zinātnes iestāde, kas savas darbības mērķus sasniedz, īstenojot profesionālās studiju programmas un veicot zinātniskās pētniecības darbību militārajā jomā.
back to top