Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola

Ivgolova, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
56.583504 27.315737

Skolēnu pašpārvalde


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrsPIKC Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "SAULES SKOLA" piedāvā profesionālās vidējās izglītības programmas: apģērbu dizains, koka izstrādājumu dizains, foto dizains, interjera dizains, reklāmas dizains, tekstiliztrādājumu dizains, multimediju dizains.
Latgales Industriālais tehnikums
Latgales Industriālais tehnikumsDaugavpils Būvniecības tehnikums ir lielākā būvniecības mācību iestādeLatgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, pamatizglītības programmas ar pedagoģisko korekciju, tālākizglītības un pilnveides programmas.
Smiltenes tehnikums
Smiltenes tehnikumsPie mums vari apgūt šādas profesijas: celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis, ceļu būvtehniķis, automehāniķis, ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, hidrobūvju būvtehniķis, grāmatvedis, pavārs, konditors, veterinārārsta asistents, lopkopības tehniķis. Tā var būt arī tavas izaugsmes un karjeras skola.
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
back to top