Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Elejas vidusskola
Meža prospekts 5, Eleja, Elejas pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3023
Vispārējā izglītība
Pilsrundāles vidusskola
Pilsrundāle, Rundāles pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3921
Vispārējā izglītība
Gulbenes Vakara (maiņu) vidusskola
Līkā iela 21, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 64473844 vakarskola@gulbene.lv
Vispārējā izglītība
Sēlijas Sporta skola
Smilšu iela 39, Viesīte, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5237
(+371) 26531010 selijasss@inbox.lv
Bērnu un jauniešu centri
Kursīšu pamatskola
Kursīši, Kursīšu pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3890
Vispārējā izglītība
Krāslavas sporta skola
Pils iela 5a, Krāslava, Krāslavas novads, Latvija, LV-5601
(+371) 65622722 sportaskola@kraslava.lv
Sporta skolas
Zelta sietiņš, pirmsskolas izglītības iestāde
Skolas iela 13, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
Pirmsskolas izglītības iestādes
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ikvienam interesentam piedāvā plašu profesionālās izglītības programmu loku. Pie mums Tu vari iegūt profesionālo izglītību gan pēc pamatskolas, gan arī pēc vidusskolas.
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
Pamūšas pamatskola
Pamūšas pamatskolaSkola nodrošina: profesionālu, atsaucīgu, radošu, saprotošu pedagoģisko personālu, interesantus pasākumus skolā un ārpus skolas, valsts apmaksātu, garšīgu 4 x ēdināšanu, iespēju dzīvot skolas internātā no pirmdienas līdz piektdienai, profesionālu medicīnisko aprūpi skolā, skolēni no 1.-9.klasei un Arodklašu skolēni saņem 100% ceļa izdevumu kompensāciju.
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Rozentovas pamatskola
Rozentovas pamatskolaSpeciālā pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem, ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem. Arodprogrammas: ēdināšanas serviss, šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija, kokizstrādājumu izgatavošana.
Permanent Master
Permanent  MasterPermanent-master. Permanentais meikaps. Kosmētika profesionāļiem. Mikropigmentācija lūpām, plakstiņiem, uzacīm.
back to top