Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis
Mālpils novada vidusskola
Sporta iela 1, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 67925340 vidusskola@malpils.lv
Vispārējā izglītība
Umkaclub, pirmsskolas izglītības iestāde
Turaidas iela 17, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 27115154 info@umkaclub.lv
Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Pūčuks, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Stacijas iela 18, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63020137 inese-krasmane@inbox.lv
Privātās pirmsskolas izglītības iestādes
Mežāres pamatskola
Rozessala, Mežāre, Mežāres pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5226
(+371) 65228320 mezarepsk@krustpils.lv
Vispārējā izglītība
Ventspils 2. vidusskola
Kuldīgas iela 65, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 63622211
Vispārējā izglītība
Jelgavas 2. speciālā internātpamatskola
Filozofu iela 50, Jelgava, Latvija, LV-3001
Vispārējā izglītība
Jaunogres vidusskola
Mālkalnes prospekts 43, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65049134 jvsk@ogresnovads.lv
Vispārējā izglītība
Turaidas muzejrezervāts
Turaidas muzejrezervātsĪpaši aizsargājamais kultūras piemineklis Turaidas muzejrezervāts dibināts 1988.g. Muzejrezervāts aptver 41 ha plašu teritoriju, kurā atrodas 37 vēstures ēkas un būves. Tā teritorija bagāta ar arheoloģijas, arhitektūras, vēstures un mākslas pieminekļiem, kuri stāsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā, sākot ar 11. gs. 
Latgales Industriālais tehnikums
Latgales Industriālais tehnikumsDaugavpils Būvniecības tehnikums ir lielākā būvniecības mācību iestādeLatgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, pamatizglītības programmas ar pedagoģisko korekciju, tālākizglītības un pilnveides programmas.
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola
Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskolaProfesionālā izglītība : ēdināšanas pakalpojumi, kvalifikācija pavārs Restorānu pakalpojumu speciālists Viesnīcu pakalpojumu speciālists Konditors Mazumtirdzniecības veikala pārdevējs Tūristu grupas pavadonis
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
back to top