Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Tibetan Healing Center, SIA, mācību centrs

Cielaviņu iela 17, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164

Juridiskais nosaukums : TIBETAN HEALING CENTER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003888899
Juridiskā adrese : Cielaviņu iela 17, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu novads, LV-2164
57.032116 24.31967

Tibetas, Tibetiešu medicīna

• Vispārēja veselības stāvokļa diagnostika pēc vienas no precīzākajām pasaulē metodēm – pulsa diagnostika • Diagnostika pēc urīna • Uztura rekomendācijas • Individuāla diētas plāna sastādīšana pēc Tibatas metodēm ņemot vērā diagnosticētās problēmas vai novirzes no normas • Dzīvesveida rekomendācijas • Individuāla terapijas metožu izvēle, nepieciešamības gadījumā – fitopreparātu nozīmēšana rezultātu sasniegšanai • Svara kontroles kartiņas ieviešana • Nosvēršana un apkārtmēru noņemšana atskaitei Izmantojot speciālista ieteikumus pēc veselīga uztura un dzīvesveida balstoties uz dabīgo pārtikas piedevu un uztura bagātinātāju izmantošanu no augu valsts pasaules Tibetas meistares uzraudzībā Jums būs iespēja koriģēt savu svaru un apkārtmērus, kā arī risināt veselības problēmas. Šobrīd ”Dziednieciskās Jogas Akadēmijā” viesojas Dr. Tenzin Sangmo no Tibetas - Eiropas sertificēta alternatīvās medicīnas speciāliste, fitoterapeite un dziedniece pēc senām austrumu metodēm un Tibetas tradīcijām.

Dr. Tenzina Sangmo ir beigusi Tibetas medicīnas institūtu un Dalai Lamas Tibetas medicīnas un astroloģijas institūtu Dharamsalā, Indijā. Ārste ir pieredzējusi diagnostikas metožu izstrādē kā arī nieru, virsnieru, prostatas dziedzeru, piedēkļu, ādas slimību, sirds slimību, ar lieko svaru utt. saistīto slimību un problēmu koriģēšanā. Konsultācijas notiek pie sertificētas alternatīvās medicīnas speciālistes, tibetiešu ārstes Tenzin Sangmo. Nepieciešamības gadījumā vizīte tiks tulkota no angļu valodas uz latviešu vai krievu valodu.

https://viss.lv/dati/JTMA/img_0219.jpg

Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Tibetan Healing Center, SIA, mācību centrs
Jelgavas Tehnikums
Jelgavas TehnikumsJelgavas tehnikums piedāvā apgūt vidējo profesionālo izglītību 11 profesijās, kuras ir pielāgotas katra jaunieša interesēm un talantiem. No autotransporta līdz būvniecībai, no viesmīlības līdz IT tehnoloģijām – šeit ikviens var atrast sev piemērotāko virzienu karjeras ceļā.
Vaiņodes vidusskola
Vaiņodes vidusskolaVaiņodes vidusskola piedāvā plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu - 5 kori, 4 vokālie ansambļi, 9 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, kokapstrādes pulciņš,skatuves runas nodarbības, latviskās dzīvesziņas pulciņš, teātra pulciņš, robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, dabaszinību pulciņš, novadpētniecībaspulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība.
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienībaSmiltenes tehnikuma Alsviķujā struktūrvienībā var apgūt šādas profesijas: šuvējs, pavārs, pavāra palīgs, galdnieks, apavu labotājs, datoroperators, aprūpētājs, būvstrādnieks. Dienesta viesnīca. Ēdnīcas pakalpojumi. Individuālā sociālās rehabilitācijas programma. Logopēda un zīmju valodas tulka pakalpojumi.
Pamūšas pamatskola
Pamūšas pamatskolaSkola nodrošina: profesionālu, atsaucīgu, radošu, saprotošu pedagoģisko personālu, interesantus pasākumus skolā un ārpus skolas, valsts apmaksātu, garšīgu 4 x ēdināšanu, iespēju dzīvot skolas internātā no pirmdienas līdz piektdienai, profesionālu medicīnisko aprūpi skolā, skolēni no 1.-9.klasei un Arodklašu skolēni saņem 100% ceļa izdevumu kompensāciju.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
back to top