Izglītības ceļvedis logo
Izglītības ceļvedis

Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs

Braila iela 24, Rīga, Latvija, LV-1024

Juridiskais nosaukums : Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs, Pastarpinātās pārvaldes iestāde
Reģistrācijas numurs : 40900014277
Juridiskā adrese : Braila iela 24, Rīga, LV-1024
Pārvaldības iestāde : Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departaments
Reģistrācijas numurs : 90000013606
Juridiskā adrese : Krišjāņa Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010
56.983345 24.251711

Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)


Dati sagatavoti sadarbībā ar uzziņu portālu viss.lv Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Kandavas Reģionālā pamatskola
Kandavas Reģionālā pamatskola
Permanent Master
Permanent  MasterPermanent-master. Permanentais meikaps. Kosmētika profesionāļiem. Mikropigmentācija lūpām, plakstiņiem, uzacīm.
Rēzeknes tehnikums
Rēzeknes tehnikumsPiedāvātās izglītības programmas: Administratīvie un sekretāra pakalpojumi, Interjera dizains, Autotransports, Kokizstrādājumu izgatavošana, Būvdarbi, Komerczinības, Datorsistēmas, Programmēšana, Enerģētika un elektrotehnika, Viesnīcu pakalpojumi
Rīgas Aeronavigācijas institūts
Rīgas Aeronavigācijas institūtsRīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 80 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000 speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi.
Madonas Valsts ģimnāzija
Madonas Valsts ģimnāzijaSkolēnu mācību uzņēmumu darbība, karjeras izglītības ievirze, saistoši ārpusklases pasākumi, starptautisku projektu īstenošana, labs materiāli tehniskais nodrošinājums, ir kopmītnes. No 7.klases - Zinātniski pētnieciskās darbības ievirze, programmēšanas apguve.
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrsŠodien Rīgas Strazdumuižas vidusskola – attīstības centrs ir vienīgā mācību iestāde valstī, kur bērniem un jauniešiem ar nopietniem redzes traucējumiem tiek nodrošināts redzes īpatnībām pielāgots mācību process, un kas nodrošina atbalstu vispārizglītojošajās mācību iestādēs integrētajiem vājredzīgajiem un neredzīgajiem audzēkņiem. Skolā uzņem skolēnus no 7 gadu vecuma.
back to top